Un z├ómbet frumos ╚Öi s─ân─âtos este o parte important─â a vie╚Ťii noastre

CMI Dr. Dodi Igor este un cabinet de stomatologie privat, care ofer─â pacien╚Ťilor s─âi servicii stomatologice de cea mai ├«nalt─â calitate. Aici este locul unde fiecare z├ómbet va fi rec├ó╚Ötigat deoarece fiecare pacient va beneficia de tratament personalizat, aplicat cu mult─â r─âbdare ╚Öi profesionalism.

Prin tratamente simple sau complexe, implanturi, lucr─âri protetice, chirurgie, estetic─â dentar─â, men╚Ťinem, ajust─âm sau cre─âm de la zero, dac─â este necesar, z├ómbetul pe care ╚Ťi-l dore╚Öti.

Respect├ónd calitatea actului medical, la un pre╚Ť corect, ├«n func╚Ťie de diagnostic, g├óndim totul astfel ├«nc├ót s─â g─âsim cea mai bun─â solu╚Ťie pentru problemele dumneavoastr─â.
Profesionalismul, ├«ncrederea ╚Öi r─âbdarea definesc rela╚Ťia cu orice pacient deoarece ╚Ötim c─â o afec╚Ťiune dentar─â ├«nseamn─â mai mult dec├ót un disconfort fizic. Atunci c├ónd te doare ╚Öi nu po╚Ťi s─â z├ómbe╚Öti sau s─â m─ân├ónci normal, ├«╚Ťi scade ╚Öi ├«ncrederea ├«n tine. Din fericire, avem solu╚Ťiile ╚Öi priceperea s─â schimb─âm asta. De aceea te a╚Ötept─âm s─â te convingi de acest lucru la o prim─â consulta╚Ťie.

Vezi FAQ
stomatologi si implantologie galati

Pre┼úuie┼čte s─ân─âtatea z├ómbetului t─âu ┼či alege s─â fii tratat doar de profesioni╚Öti!

„Clinica noastr─â stomatologic─â abordeaz─â cu profesionalism, flexibilitate ╚Öi deschidere fiecare caz ├«n parte, stabilind un plan de tratament specific fiec─ârui pacient. Acest plan de tratament este adaptat ├«n func╚Ťie de istoricul fiec─ârui pacient ├«n parte, dar ╚Öi ├«n func╚Ťie de posibilit─â╚Ťile financiare ale acestuia. Totul este transparent. Ne place ca fiecare pas al interven╚Ťiei s─â fie foarte atent explicat ╚Öi stabilit ├«mpreun─â cu pacientul astfel ├«nc├ót programarea unei vizite la noi s─â devin─â un motiv de relaxare.”

Dr. Dodi Igor

Medic stomatolog

6 motive s─â alegi Dr. Dodi Igor

null
Un z├ómbet s─ân─âtos ╚Öi str─âlucitor joac─â un rol foarte important ├«n via┼úa de zi cu zi, ├«n crearea unei imagini pozitive ┼či ├«n stimularea ├«ncrederii ├«n propria noastr─â persoan─â.

Valoare & Experien╚Ť─â

Cele mai frumoase momente din via╚Ťa noastr─â sunt ├«nso╚Ťite de un z├ómbet. Pentru a ne putea p─âstra frumuse╚Ťea natural─â a z├ómbetului, fiecare dintre noi are nevoie de sprijinul unui specialist.Deoarece experien╚Ťa face mereu diferen╚Ťa, viziunea noastr─â este de a oferi pacien╚Ťilor no╚Ötri servicii stomatologice de ├«nalt─â calitate ├«ntr-un mediu relaxant ┼či, mai ales, primitor. Ne propunem s─â oferim fiec─ârui pacient, care ne calc─â pragul, servicii stomatologice personalizate, de cea mai bun─â calitate, precum ╚Öi un sprijin pe termen lung pentru p─âstrarea s─ân─ât─â╚Ťii dentare ╚Öi men╚Ťinerea unui z├ómbet de invidiat.

Respectul fa╚Ť─â de pacient

Este important s─â construim o rela╚Ťie de ├«ncredere cu┬á pacien╚Ťii no╚Ötri, astfel vom putea discuta deschis despre probleme acestora iar diagnosticarea se va realiza mult mai rapid ├«n vederea stabilirii unui plan de tratament corect. Din respect pentru pacien╚Ťii no╚Ötri nu ne vom feri s─â afirm─âm faptul ca cea mai eficient─â ╚Öi u╚Öoar─â metod─â de eliminare problemelor stomatologice majore este preven╚Ťia. Respect├ónd regulile de igien─â dentar─â ╚Öi controalele periodice la medicul dentist ve╚Ťi putea ╚Ťine la distan╚Ť─â problemele dentare majore sau interven╚Ťiile stomatologice complexe.

Cele mai noi echipamente

Serviciile stomatologice premium se ob╚Ťin numai ├«n cadrul cabinetelor dotate la standarde moderne. Echipamentele sunt deosebit de importante, influen╚Ť├ónd calitatea actului stomatologic ╚Öi sus╚Ťin├ónd m─âiestria medicului prin tehnologia de v├órf. Cabinetul nostru este echipat dup─â cele mai noi standarde medicale, iar materialele folosite sunt┬á de cea mai ├«nalt─â calitate. ├Än acest fel suntem siguri c─â┬á asigur─âm pacien╚Ťilor no╚Ötri servicii de cea mai bun─â calitate la pre╚Ťuri corecte.

Tratament f─âr─â durere

Nu suntem pu╚Ťini aceia care asociem vizita la stomatologie cu ideea de durere. Foarte mul╚Ťi dintre noi am├ón─âm vizita la medicul dentist din cauza fricii sau a emo╚Ťiilor negative asociate experien╚Ťei pe scaunul stomatologic. Misiunea noastr─â este de a elimina durerea din ecua╚Ťia tratamentului. Cu ajutorul celor mai avansate tehnici de anestezie, pacien╚Ťii no╚Ötri vor beneficia de cele mai bune tratamente f─âr─â a resim╚Ťi disconfort sau durere, indiferent de gradul de dificultate al procedurilor dentare abordate.

Beneficiezi numai de servicii de calitate

Calitatea serviciilor noastre este cel mai puternic argument care s─â v─â determine s─â ne face╚Ťi o vizit─â. Un singur lucru ne ├«nc├ónt─â mai mult dec├ót s─â avem pacien╚Ťi mul╚Ťumi╚Ťi: s─â avem pacien╚Ťi care ne recomand─â! Doar un pacient mul╚Ťumit te va recomanda mai departe. Asta ├«nseamn─â s─â fii cu adev─ârat profesionist!

Condi╚Ťii de maxim─â igien─â ╚Öi sterilizare

Sterilizarea este vital─â, acela╚Öi lucru sus╚Ťinem ╚Öi atunci c├ónd discut─âm despre condi╚Ťiile de igien─â abordate ├«n cabinet. Aceste dou─â m─âsuri au rolul de a ├«ndep─ârta flora microbian─â sau alte tipuri de agen╚Ťi patogeni care pot avea efecte negative asupra st─ârii de s─ân─âtate a pacien╚Ťilor. Aplicarea corespunz─âtoare a metodelor de igienizare stomatologic─â este un proces pe care ├«l respect─âm cu stricte╚Ťe, deoarece igiena este cheia succesului oric─ârui tratament stomatologic

Ofert─â limitat─â!

Gr─âbi╚Ťi-v─â! Contacta╚Ťi-ne ast─âzi ╚Öi ob╚Ťine╚Ťi o consulta╚Ťie 100% gratuit─â la dentistul nostru!

Programare!

null

Completeaza campurile de mai jos si te vom contacta pentru stabilirea detaliilor programarii solicitate.

Trimite cererea!

consultatie gratuita stomatolog

Informa╚Ťii contact!

null

Strada O╚Ťelarilor, Nr.34, Bl.D4, Gala╚Ťi

0741 919 863

contact@stomatologie-dodi-igor.ro

Luni - Vineri: 08:00 - 19:00